Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sprzeniewierzył koń w Koninie cztery owce, cztery świnie i wśród innych koni lewy pieniądz trwoni przy koniaku i przy winie.
Beenie M Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Straszna świnia z tego konia. Cudze dobra zmienić w koniak?! Cały Konin huczy: Krzywda nie utuczy!!! Przyjdzie kryska na wałkonia!!!
zyzy52 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 teraz pewnie łeb go boli przy koniaku i przy winie bo czas zawsze szybko płynie a tu blisko do ko(ń)troli. konik już się nie wywinie gdyż za bardzo poswawolił nie zazdroszczę takiej doli co zgotują mu w Koninie.
Duilla Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Koń koniakiem się zachłysta choć to zwykły hazardzista Konin martwi się o niego cóżeś zrobił nam kolego? Pójść z torbami nam wypadnie wylądować tam gdzieś na dnie a koń tylko się uśmiecha -zapytajcie o to Lecha? Choć wam długów narobiłem kupe forsy przepieprzyłem lecz jedynie mnie wśród koni immunitet zawsze broni.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A koń na to się obrusza ktoś tu moją dumę rusza do tego w Koninie robią ze mnie świnie a gdzie u mnie świńska tusza?
Duilla Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 koń to pociągowe zwierze w jego dumę ja nie wierze.
HAYQ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Koń, to zwierzę szlachetne! - wybacz, niesmak poczułem... Ale w jednym się zgodzę, czasem mylą go z mułem. Fakt, jest jeden nadęty, tak wyniosły i dumny, że powagą przebija nawet wieko od trumny. Więc, nie wchodząc w szczegóły, gdy mam dość bzdur i chłamu chichram się, gdyż z reguły on jest gwoździem programu.
Rekomendowane odpowiedzi