egzegeta Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witaj płodna Stasiu :) przeczytałem wiersz i wszystkie komenty i teraz ... też bardzo poważnie: nie wiem jakiej lampy używasz co tak seledynem daje bo ja bioptronem na statywie codziennie "ćwiczę" i kurna seledynu nie widzę :)) ale Twoja interpretacja przez ten bioptron zepsuła mi moje nieba widzenie zewsząd tylko błękit i błękit a tu u Ciebie seledyn i to mi się widzi:) wbrew ogółowi końcówka mnie nie chwyta, może dlatego że piegi są u mnie w małym poważaniu z kolei kawa Lavazza espresso liczy się w bardzo małych ilościach, żeby nie powiedzieć że wcale jej nie degustuję /nie pasuje mi do koniaku/ :) za to tulipan na biodrach bose nogi na stokrotkach ten nos w sercowatych listkach no i seledynowy uśmiech alles zusammen pięknie skomponowane i bardzo się podoba. cała Ty :) pozdrawiam serdecznie
adam sosna Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 realizm bywa nierealny bajanie - krzyczą niektórzy!
Edyta Bijak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 wiersz mim zdaniem zakończony nie ruszać!
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, to su.. do P. Miło cię powitać Edytko, dzięki serdeczne
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Egze....u mnie i kawa )Lavazze uwielbiam!)i piegi są w DUŻYM poważaniu, aczkolwiek te ostatnie w znikomej ilości, kiedyś były utrapieniem co z kolei znajomy tłumaczył że ...jak niebo bez gwiazd.....itede dzięki za miłe słowa pozdrawiam radośnie ES
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to już jest gdy ktoś nie w tę stronę patrzy i nie widzi tego co zauważalne... mił3go łyk,endu Sosen
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 widziałam w Z ale dla mnie - tylko ta! zaraz sobie skopiuję hej! :)))
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 oj Inko....widzisz jakam zmienna...
Rekomendowane odpowiedzi