Ate Czarna Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 W pustej butelce zatopiona prawda na wieczność I dłonie ludzkie dookoła nicość dotyku Patrząc na księżyc W mieście czy w lesie Zmierzając drogą zbyt prostą może Brak sensu Uczuć Milczy zapite sumienie
ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 abstrachując od treści - brak konsekwencji w wielkości liter na początku wersów a przecież nie ma tu znaków interpunkcyjnych, więc czy to "widzi mi się?"
Mr.Suicide Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 W pustej butelce zatopiona ----->brak tu logiki wg mnie.no bo jak można się utopić w pustej butelce,w wyschłej rzece itp?do zmiany prawda na wieczność I dłonie ludzkie dookoła nicość dotyku Patrząc na księżyc W mieście czy w lesie Zmierzając drogą zbyt prostą może Brak sensu Uczuć Milczy zapite sumienie ------->jeśli chodzi o ostatnie wersy-powiedzmy,że rozumiem o co chodzi peelce,ale w takiej formie nie bardzo mi to odpowiada.no po prostu nie rusza. środek myślę,że albo do wycięcia całkowitego albo do solidnej obróbki. zastanowiłbym się jeszcze nad rozbiciem tego na strofy. może byłoby troszkę bardziej czytelne.no dobra... jakaś estetyka zostałaby zachowana. i po co te wielkie litery na początku każdego wersu? pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi