Marlett Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pathe! Dziękuję,pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Witaj!!!!!!!! Najbardziej uciesza mnie to,że wróciłeś:))) Jakoś smutno było i tęskno:)) Słońca! Jest i słońce, a i wichura straszna - symbol nadchodzącego :) Niech tam!:)))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Czytam kolejny raz i fajnie mi.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popieram protest, trza segregować.
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ucieszasz Stefanie. serdecznie pozdrawiaM.
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jeżeli coś ma cieszyć to warto douśmiechać się w zamyśleniu, wiesz mi wypięta na świat krecha lepsza niżeli świat ten co padł z bezdechu w nadtlen hi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. z rymowankami cięzka sprawa zawsze się wyrżnie w nich jakiś kawał
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adaś?-naprawdę?
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messalin! ...a,że kawał? Uśmiech potrzebny zawsze:))))) Dziękuję i słonka życzę.
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messalin! ...a,że kawał? Uśmiech potrzebny zawsze:))))) Dziękuję i słonka życzę. i jeszcze jedno: tylko w jednym zrymowanym uśmiechu nie ma: grzechu, hi z ukonikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Messalin! zawsze miło Ciebie gościć. PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adaś?-naprawdę? pewnie a wiersz dobry wierz mi
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 to tylko wiersz...słowa
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a te kropki, to co?
Rekomendowane odpowiedzi