Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wtem orkiestrze marsz zagrały,
w trzewiach flaki i migdały
- "taktu" jednak w tym nie było,
wszystkie panie tak zemdliło,
że do Rygi odjechały.
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

By już w butach nie bobrował
lekarz rękę amputował
okazało się, że nie tą
(a, że wielkim był estetą)
drugą również odpiłował.
  • 3 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Arsis Apaszkę mam różową w złotą nitkę, mama mi kupiła na urodziny, bo ona jest kobietą elegancką o bardzo by chciała żebym ja też taka była, niestety...
    • @Somalija bandamke, powiadasz... stanik, powiadasz... @Arsis dobrze, niech będzie czerwona albo pomarańczowa...
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Może i tak, dziękuję. :-)    
    • @Arsis Nie mam niebieskiej apaszki, bo jestem kobietą praktyczną. Ale mogę mieć niebieską bandamkę,  lub niebieski stanik...
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Autorzy prawie zawsze chcą, żeby ich śledczy rozwiązał nawet najbardziej skomplikowane sprawy i czytelnik się cieszył. Niedawno widziałem dokument, jak piętnastoletnia dziewczynka, której mała część odcisku palca była na taśmie, która związano ofiarę została skazana (jak dorosła) na dożywocie, a te taśmy leżały na półce i dzieci się nimi przedtem bawiły. Była oskarżona o współudział. Adwokat z urzędu, mający ponad 100 spraw w tym czasie. No mercy W samych Stanach są dziesiątki tysięcy nierozwiązanych spraw o zabójstwo, w Polsce ponad tysiąc, więc jednak są.  Dzięki za wpis. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...