Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 u progu stoisz rannej rosy się boisz ty moje pachnidło bez ramion bądź choć trochę mimo cholerynabiera charakteru 22.03.07r.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja już napisałem w W. Wiersz się spodobał. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 adamie tutaj nie ma wściekłości, jak już to: gorycz umieściłam w puencie, Piotrze: dziękuję bardzo:) pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 kilkanaście razy przeczytałem i ciężko jest się przekonać do tej miniatury ale jeśli próbowałem się przekonywać to znaczy że coś mnie zatrzymało ale to i tak znaczy że za mało zbyt rzadka ta miniatura jak na taką spoinę słów wieczności.
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 bądź choć trochę mimo cholery Judyt ! Nie mogę przejść obojętnie:)) Słucham pięknej muzyki i te wersy zabieram sobie. PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 bardzo mi sie podoba tytułowa wrażliwość mimo cholery! Dociekliwe bardzo i dosadnie plus przyjemny:)))) Pozdrawiam wiosennie:)))
egzegeta Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kilka razy przeczytałem i pięknie prowadzony wątek :) jednak ta cholera do cholery nie podobna:) i puenta odbierana przez mgłę :( a propos ciekawe jakiej to muzyki słucha Szanowna Pani Marlett chyba nie T.Nalepy ?? Pozdrawiam obie Panie
Kasia_Szymańska Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się podpisuję. Rzadka i cienkawa niczym, jakby nie patrzeć, barszczyk. Pozdrawiam, k.
zak stanisława Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się podpisuję. Rzadka i cienkawa niczym, jakby nie patrzeć, barszczyk. Pozdrawiam, k. ale mimo, to smaczna zupa! bądź choć trochę mimo do cholery! pozdr.es
Atena Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 cholera ładnie kończy i wiąże. mi jak najbardziej pasuje. zresztą jak cała reszta. pozdrowienia:)
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 od kogo zacząć? zatem: Tomaszu Biela: bardzo dziękuję za obiektywne Twe myśli, cenię,choć nie spełniłam oczekiwań Marlett: dziękuję, że się zatrzymałaś Ewo Kos: przyjemnie i dociekliwie, również wiosennie egzegeto: cholera do cholery nie podobna, racja,lecz jest Kasiu: barszczyk lekki coż, dziękuję serdecznie zak stanisławo: dziękuję za pyszny mały obiad Ateno: pasuje i wiąże, pozdrawiam wszystkich Was ciepło!
Rekomendowane odpowiedzi