adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Reni Her zwróć uwagę na tytuł na pierwsze słowo co ono oznacza? "Zabawa jest aktywnością służącą rozrywce sięgającą najgłębszych początków ludzkości. Z antropologicznego punktu widzenia nie istnieje społeczność (kultura, cywilizacja), której członkowie nie znaliby zabawy." męskie ego? 95% czytających moje teksty to czytelniczki(dziękuję) moim zdaniem Bóg nie ma płci ale jest jej twórcą a że człowiek ma skłonności do antropomorfizowania (tu wybacz - nie chciałem Cię zranić) wiersz wygląda tak a nie inaczej
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Robert Kmiel czy nie jest to zbyt dobra opinia o moim utworze-potworze? moim zdaniem od tytułu zaczynając - ironia wybaczanie trzeba upowszechniać - poważnie dzięki
Robert Kmiel Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Czy można dostać zbyt dobrą opinie o swoim wierszu choć by to był „utwór-potwór” ;)))) tym bardziej jeśli jest szczera a co do wybaczania – oczywiście szczególnie krytykom ale i autorom-potworom Pozdrawiam przedstawiciel 5% czytających (jeśli mogę) Twoje utwory Kmiel
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Robert Kmiel utwór-potwór to kokieteria z mojej strony prawdą jest, że lubię ten wiersz że przyjemność sprawia zainteresowanie nim niezależnie od płci czytelnika serdeczne dzięki
Robert Kmiel Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ja nigdy nie mam pewności czy określenie „utwory-potwory” odnoszące się do moich własnych „wysiłków” to kokieteria czy na serio już nie zajmuję miejsca przeznaczonego na konstruktywną krytykę ;) Kmiel
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 to określenie łagodne w sieci spotkałem znacznie ostrzejsze całkiem "niepoetyckie" określenia nie w tym portalu
Reni Her Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 miłej zabawy w gronie 5% mniejszości adoratorów słoneczka ;))))))))))))))
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Reni Her :):):) Grunt to zabawa
zak stanisława Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 no, no Sosen bramy do raju będą zamknięte dla cię po takiej zabawie!!! pozdrawiam cieplo Es
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem Adamie, powróciłam,gdyż ostatniego czasu tylko zerknęłam na tytuł, który mnie zaitreresował, dziękuję za cierpliwość i zatem przechodzę do istoty, mianowicie pozmieniałam i pomieszałam Ci ciut tak jak ja bym to widziała,a puenta jest znakomitym odbiciem całości-podoba się,tylko żebym błagać nie musiała:) pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. liczę na wybaczenie
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Judyt i tak każdy co chce czyni wybaczenie jest niezbędne ale moim zdaniem ma sens tylko gdy winowajca o swej winie jest przekonany :)
Marlett Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a :))))))))))))))))!!!!!!!!!!!
Marlett Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jestem rozgrzeszona - cieszy
adam sosna Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 grzechów odpuszczenie, a wybaczenie wg mnie jest różnica
Rekomendowane odpowiedzi