Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drogi Angello jest pytanie.Otóż co z użytkownikiem Kaja- Maja? Nie dostała ona bana bowiem widnieje jako czytelnik a nie może się zalogować choć zamieszczała już swoje wiersze wcześniej.O co więc chodzi jeśli mógłbyś wyjaśnić?Pozdrawiam

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @honeybeeYT17                                       Karol Nawrocki             Człowiek prawy, sprawiedliwy i szlachetny i z bardzo silną tożsamością patriotyczną i charakterem wykutym - wypróbowanym w wielu bojach, przyznaję, że na początku tej kampanii wyborczej ze zdziwieniem odkryłem - żyłem w pewnej bańce środowiskowo-medialnej, jako politolog, badacz historii i dziennikarz współpracujący z takimi instytucjami jak Instytut Pamięci Narodowej i Muzeum II Wojny Światowej czy opisujący ich działalność, w dodatku mieszkający na Pomorzu, znałem dość dobrze działalność, osobowość i charakter Karola Nawrockiego i automatycznie założyłem, że jest po postać dość powszechnie znana. Szybko telefony od bliższych i dalszych znajomych z innych zakątków Polski oraz pierwsze rozczarowujące komentarze co do jego rzekomej osobowości wyprowadziły mnie z błędu.   Źródło: Tygodnik Solidarności 
    • +++++“Wiadomo, ile korzyści przyniosła nam i naszym ludziom bajeczka o Chrystusie" +++(Leon X)   Kaznodzieja znad Jordanu przewodził stadu baranów   szlo pokornie za nim tuczone bajkami   dokąd mu starczyło chrzanu   +++++ +++ Nie wiara, a wiedza góry przenosi (ireneo, listy do koronek i paciorków)
    • @Naram-sin dziękuję za wyłapanie błędu  ortograficzego; odnosząc się do interpretacji wiersza to nie taki jest jego przekaz, ale każdy ma prawo interpretować go po swojemu, więc nie drąże tematu ;)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - dzięki -                                       Pzdr. Witam - miło że zaciekawił - dziękuje -                                                                                Pzdr. Witam - ano ma  - tak ja uważam - nie musisz się z tym godzić -                                                                                                                  Pzdr.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje -                                                                                              Pzdr. Witaj - wyszło jak wyszło - może innym razem ci dogodzę -                                                                                                              Pzdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...