Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 w garażowej pajęczynie wygrzebuję drewnianą ciężarówkę pełną klocków tylko po to by znów zbudować wieżę dobrze jest zacząć od nowa choć kiedyś było prościej
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ech - nostalgia - piękne małe i proste, hi bardzo dobry wiersz a co na to żona? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na szczęście nic nie wie :-D To żartem. Rzadko czyta moje wiersz. Ale na szczęście wie co to "podmiot liryczny". :) Dzięki za dobre słowo i pozdrawiam również.
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Hej Piotr! Nie będę powtarzała się. Po prostu ładnie. PozdrawiaM.
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na szczęście nic nie wie :-D To żartem. Rzadko czyta moje wiersz. Ale na szczęście wie co to "podmiot liryczny". :) Dzięki za dobre słowo i pozdrawiam również. ciii, moja też, hihihi, wie że buduję jakieś zamik na piasku, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marlett. Jest mi naprawdę miło Pozdrawiam serdecznie.
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 stanowczy ale delikatny tylko czemu tytuł taki nachalny?;( pozdrawiam m.
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytuł taki nasunął mi się zaraz po napisaniu i tak już został. A że nie było innych propozycji w W, więc jest. Niemniej dziękuję za dobre słowo. Pozdrawiam również
zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 tytuł nasuwa zupełnie coś innego, dlatego myslę że nie jest aż taki zły, a wiersz jak samochodzik z klockami wraca sie dzieki niemu do wspomnień Piotrze, pozdrawiam ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak masz rację Stanisławo, troszkę wspomnieniowo mi się zrobiło na duszy. A tak w ogóle to oprócz samochodziku jeszcze parę śmiesznych rzeczy by się znalazło ;)) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale czy z tego wyszedłby wiersz, jeśli tak to juz czekam z łezką wzruszeń...
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nie no, nie będę pisał o plastikowych żołnierzykach. ;) Choć kto wie co mnie kiedyś najdzie.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja myślę ,że ta ciężarówka stanowi symbol, takie odniesienie do lat dziecięcych i dla mnie to taki taki skrót myślowy, że kiedyś wydawało się wszystko łatwiejsze i a nuż spróbowac; może akurat? Fajny pomysł i poplus(k)am++ i popozdrawiam ciepło:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja myślę ,że ta ciężarówka stanowi symbol, takie odniesienie do lat dziecięcych i dla mnie to taki taki skrót myślowy, że kiedyś wydawało się wszystko łatwiejsze i a nuż spróbowac; może akurat? Fajny pomysł i poplus(k)am++ i popozdrawiam ciepło:))) Dokładnie tak Ewo. Czasem tęskno do czasów gdy jadąc samochodem można było sobie spokojnie spać na tylnym siedzeniu i martwić sie tylko o to czy wszystkie zabawki zabrane. :-)) I z tą myślą pisałem ale że zaraz podsuwają pomysły, no cóż. Dziękuję serdecznie i również pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ładnie. pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Pozdrawiam również
Atena Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ładna nostalgia w paru słowach. jak dla mnie, może być;) p.
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję uprzejmie. Pozdrawiam również
Rekomendowane odpowiedzi