Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Witrażyk Wiosenny" Park, Wisła, cuda Wiatr owoniony liśćmi i trawą i rybami Bóg ruszył rzekę i ta wciąż płynie ciągle w jedną stronę Piskliwie usposobione mewy nurkują to w błękit to w toń Przy brzegu dwa łabędzie oplecione szalikiem szyj wzajemnych Przygarbiona pochylona nad zwierciadłem wody olcha ciekawie nasłuchuje jej szeptów czerpiąc z nich chęci i dystans do czasu Niecierpliwy promyk słońca z lubością przeciska się przez gąszcz gałęzi rozganiając chłodny cień do dziupli i pod rondo kapelusza A mostkiem w którego kroku rzeczka pląsa przedreptał jegomość w burym trenczu zupełnie obojętnie [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 24-03-2004 15:23.[/sub]
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Super Michal,przez moment siedzialam pod rondem kapelusza ,gdzie dotknal i mnie promyk slonca ((((; z przyjemnoscia przeczytalam twoj wiersz i kradne ci go do ulubionych. pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gorąco dziękuję, co do kradzieży nie mam żadnych 'ale':) pozdrawiam
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale - tak - piękna poezja - też kiedyś takiego gościa widziałem co dreptał na mostku i jakoś nie potrafiłem przekazu ułożyć - Panu się udało pozdrówko W_A_R
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rad jestem słyszeć pochlebne słowo z Pańskich ust, to dla mnie pochwała podwójna. Dziękuję, że zajrzał Pan i skrobnął pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi