Marlett Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wysypię miałki piasek w pokoju puszczę gromkie krzyki mew z głośnika fotografię żaglowca na ścianę będę mocno solanką oddychał zamiast słońca kwarcówka pod sufit fantazji białe wydmy zostawię i tę sosnę na pół zasypaną i wiatr musi wziąć udział w zabawie maszty - te drzewa czekają na reje wanty - struny napięte do grania moje złudzenie pięknej przestrzeni wezmę udział w misterium czekania wolno znosi mnie na pełną wodę duża fala kołysze mną ostro bez mapy nie wiem czy w dobrą stronę chcę na oślep przed siebie prosto Marlett i Sosna
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Piękne. Bo woda, bo żagle, bo słońce, bo rymy, bo wydmy, bo drzewa, bo ... Ja nadal wiosennie pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 rymy? strrraaaaszne!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):) dla wielu
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście pozdrawiam i Ciebie Adamie :))
Marlett Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ! nie wiem czy Adam ode mnie podziękował:)) ,więc jeszcze raz dzięki:))) pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu! Dziękuje -my Serdeczności:)))
HAYQ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Bardzo mi się podoba, pozmieniałem trochę rymy (po swojemu, sorry) Pozdrawiam.wysypię miałki piasek w pokoju mew gromkie krzyki puszczę z głośnika fotkę żaglowca rzucę na ścianę solanką mocno będę oddychał kwarcówka pod sufit zamiast słońca wydmy fantazji białe zostawię i sosnę, tę na pół zasypaną by wiatr mógł udział wziąć w tej zabawie maszty drewniane czekają na reje wanty - struny napięte do grania moje złudzenie pięknej przestrzeni udział w misterium wezmę - czekania wolno mnie znosi na pełną wodę a duża fala kołysze ostro bez mapy nie wiem czy w dobrą stronę na oślep chcę przed siebie czy prosto
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MY-ślę:)))
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 HAYQ! bardzo dziękuję. Rozpatrzy- My. Teraz głowa po-palmowo zakręcona..:)) Serdeczności:)
adam sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mnie papiloty a Tobie palmy? :):) PS a Piotra zapraszam (jak się fizycznie usprawnię) - poklniemy chóralnie, a Echo nam odpowie :):):)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Stopy wódy pod kilem, no pomyślnych...
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...o! Skąd znasz moje myśli?- spytam nieskromnie. ''ona po tamtej stronie kręci.. na włosach loki i pije z cytryną herbatę on nieskromnie uśmiechy przesyła i nie powiem co jeszcze...:)) Myślałam ,że mnie zbanują ,ale udało sie:))) pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Steff! cmoki swiąteczne! ...i szczęścia..!
adam sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 znasz? głupie pyt. "Żeglowanie po jeziorze Patos"
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 pod pełnymi żaglami:))))
Rekomendowane odpowiedzi