PAulina G. Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 "Idealny świat- bajka mówiłam, Poznałam Cię, w górę się wzbiłam... Między obłokami z Tobą latałam! Tobie ufałam, Ciebie kochałam! Myślałam, że nic tego nie zmieni... Myliłam się... Zanim się spostrzegłam leciałam w dół, nie było odwrotu- straszny ból... Rozbiłam się jak szkło, na małe kawałki... Ranię jak szkło- koniec bajki..."
Julia Valentine Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 kiepściutko banał goni banał do tego nadużywasz wielokropków wersyfikacja jakby w ogóle nie przemyślana. ogólnie mały koszmarek serdeczności
PAulina G. Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Dziękuję bardzo. Uwielbiam wielokropki, ale pewnie masz rację;) Pzdr!
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dla mnie bomba, Pani Paulino - Julia się nie zna; wiersz jest świetny pełen emocji i tych no... wielokropków, które przecież budują napięcie i sprawiają, że po prostu chce się czytać.... brawo... /j
Mr.Suicide Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 słabo,banalnie,jasna góra. przy czwartym wersie od końca. zapomniałem,o czym czytam. po co to "..." .zostaw miejsce do interpretacji odbiorcy- tak na przyszłość,bo tu nie ma, co interpretować. pozdrawiam wiosennie.
Julia Valentine Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pana Rybaka proszę tym razem nie słuchać, gada od rzeczy ;) a co do wielokropków, to: "wielokropki są jak przyprawa, ożywiają smak, ale należy ich używać z umiarem" i jeszcze rada: czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj :) to zawsze wychodzi na dobre pozdrawiam serdecznie
PAulina G. Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Dziękuję bardzo:) Jeżeli macie dla mnie jakieś rady to proszę:) Będę wdzięczna. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi