Remik Niewiadomoco Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Czasy zmieniły swój bieg razem z moim spojrzeniem Dni upadły na kolana gdy zapomniałem modlitwy do ciebie Słowa wyschły powtórnie pijąc eliksir smierci Nadwrazliwość wypaczyła twoje pragnienia i nie mów mi kolego słów Właściwych stoczyc się na dno, Wolę Kiedys wrócisz ty D.M. Jako niewidzialny lot wyrazu twarzy I.S. Gdy będzie zadowalona ze swej egzystencji Ona nigdy Nie będzie jej żal Aaaoooeee Czasami Kiedy wracasz Kłamiesz A czasami kochasz Lecząc mnie Mój szatan utopił się we mnie Mój strach zjadł go... I.S. Niedosiegalne O wszystkim i o Niczym
Julia Valentine Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 to żart, prawda? w każdym razie koszmarek. i dobra rada, jak już publikujesz coś w sieci i chcesz to nazywać poezją, to przynajmniej nie rób literówek. serdeczności
Remik Niewiadomoco Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 tak to żart jak ty i ja........................ koszmar chujowo i tyle "masz karabin zamiast gitary(...) hey hey jak nazywa się twój bóg"
Remik Niewiadomoco Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Wulgaryzmy / wycięto / a.
Julia Valentine Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 najgorsze w Twoim wystąpieniu powyżej jest to, że cytujesz i wspominasz o ludziach, których szanuję. a wiersz jest naprawdę kiepski i nieprzemyślany. i na tym kończę dyskusję z Twoją osobą. pozdrawiam serdecznie
Mr.Suicide Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Nawet nie czytam tego potwora,bo i tak pewna,że to niewiadomoco. Człowiek nie ma do siebie dystansu.Ludzie chcą Ci pomóc,a Ty jak im się odwdzięczasz? Wyzywasz od.........Ech,opanuj się,jeśli chcesz rozwijać swoje zdolności. Pozdrawiam.
Remik Niewiadomoco Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 jeśli takowe są........................................................................................................................................................................................................................................................................
Mr.Suicide Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 dni upadły na kolana gdy zapomniałem modlitwy do ciebie słowa wyschły powtórnie pijąc eliksir smierci nadwrazliwość wypaczyła pragnienia Czasami wracasz i kłamiesz a czasami kochasz I.S. z wyrazem twarzy którego nie potrafię rozszyfrować ............................................................................ Ech,postanowiłem coś zmienić,żeby nie było............... Może tak.Wiem,że niewiele poprawiłem,o ile w ogóle. Ale może coś sobie weźmiesz? Pozdrawiam.
Remik Niewiadomoco Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 dzięki wezmę wezmę nawet nawet ;)
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma
Remik Niewiadomoco Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 dzięki geniusz jesteś (...)
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem;]
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanim zaczniesz pisać po angielsku, spróbuj skończyć podstawówkę. Z wynikiem [u]co najmniej[/u] dostatecznym. Wtedy może będziesz wiedział, że nawet przy pisaniu przekleństw powinno się stosować pewne zasady ortografii. Jeśli chcesz komuś zaimponować, to nie uda ci się tego osiągnąć wulgaryzmami. Nawet gdy są napisane poprawnie, a co dopiero tak.
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanim zaczniesz pisać po angielsku, spróbuj skończyć podstawówkę. Z wynikiem [u]co najmniej[/u] dostatecznym. Wtedy może będziesz wiedział, że nawet przy pisaniu przekleństw powinno się stosować pewne zasady ortografii. Jeśli chcesz komuś zaimponować, to nie uda ci się tego osiągnąć wulgaryzmami. Nawet gdy są napisane poprawnie, a co dopiero tak. BRawo,!!!! ale wiadomo czasem palma odbija bez kija, a niedziela za pasem....
Remik Niewiadomoco Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 pszepraszam zorry a bravo możesz sobie bić swoimi mokrymi majtochami wulgaryzmy już nikomu nie imponują jak ktos ich czesto piter używa .......................... ;)
marcze Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Przy którymś Twoim tekście zastanawiałam się czy w tym szaleństwie jest jakaś metoda. Ciągle nie wiem, wiem za to, że nawet jeżeli jest, to do tej pory nie trafiłeś do mnie wcale. Ten tekst również mi się nie podoba. Oczywiście piszę to z pozycji tylko(?) czytelnika-odbiorcy. Za to powiedzenie "zajrzyj sobie w twarz" stało się na jeden wieczór bardzo popularne wśród moich znajomych. Masz racje, wulgaryzmy nikomu nie imponują, jedyne co jest w tym wszystkim imponujące to cierpliwość Mr. Suicide :). Właściwie to, to wszystko jest całkiem zabawne na swój sposób, dlatego pozdrawiam z szeeerokim *u*śmiechem. Zachwytu. P.S. Mój ulubiony fragment : "Aaaoooeee", serio.
Remik Niewiadomoco Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 mnie tez to smieszy poprostu lubie się z nimi bawić ( zaraz bedzie kolejny potok jakże mądrych stwierdzeń...ciekawe co poedzą ; ) pozdrów znajomych, byle sie nie zagapili za bardzo, bo nie wiadomo co ujrzą....... ehh ludzieeeeeeeeee
Remik Niewiadomoco Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 ja cię nie mogę tej się podoba..................... ...................nie poddałaś się presji ludu......... i innych mysterów, czarodziejów i całego tego dziadostwa
PAulina G. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ja się nie poddaję;P Tylko w niektórych przypadkach... A moje zdanie?- Zawsze różni się i będzie się różniło od zdania innych:)
Rekomendowane odpowiedzi