HAYQ Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Lubił malować cnotę, lecz bardziej... z nią robotę. Malował psychodelicznie - między grudniem a styczniem. W kwietniu malował twarze, w lipcu tylko pejzaże. Niejedną czeluść gumki wchłonęły te malunki. Przy żonie tracił wenę. Malował jej migrenę. Malować chciał zajadle, lecz pedzel tkwił w imadle. Stąd na plecach dwa garby, przez sięganie... do farby.
Duilla Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Psychodeliczny malarz? tego jeszcze nie było czy to może kawalarz? któremu kiedyś odbiło.
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Malował błyskawicznie i szło mu fantastycznie. Bo w latach 60-tych malował tak co piąty, czyli... psychodelicznie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 A niech licho owe psycho … bo w psychozie stał na mrozie malarz Rycho.
Duilla Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czaszka Rycha przemrożona nie pomoże ciepła czapka Rycho z zimna prawie kona na dodatek ściągnął klapka Czy to zima czy to lato Rycho w klapkach zawsze chodził nie wzięło go żadne licho piękne zaś obrazy płodził. Rycho psychę zrył swą równo i ma w głowie tylko g...o.
zak stanisława Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 malował między garby pędzlem bez farby nie dotykając ciała przeto nic dziwnego że żonie migrena dokuczała
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ja myślę - fak(t) to przykry, że pędzel jest za mikry.
Duilla Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Pędzel mikry lecz szalony do aktów niezastąpiony.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Pędzlem jeno pomaluje albo płótno jej pochlasta a ja myślę, że nie tego od malarza chce niewiasta.
Duilla Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 czegóż może chcieć dziewczyna która wdzięcznie się wygina Malarz Rycho chłopców woli jak on dziewcze zadowoli? choć dziewczyna się wygina,
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Po to robi wygibasy by jej malarz ze swej kasy sypnął grosza do bambosza skoro na nią taki łasy.
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Malarz i ginekolog na pracy ma się skupić Pacjentka, czy modelka, gdy najdzie chłopa chętka, może łatwo udupić.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Pominąłeś tu gliniarza bo gdy rewiduje chce czy nie chce to chłopina jednak podmacuje. Ten dopiero to ma stresy bo molestowanie mogą mu zarzucić dzieci, chłopy oraz panie.
sold Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Kiedy tu czytam Pana Heniutka mnie prośba taka cichutka Włóż Panie na miejsce mi organy Bom świetną zabawą roześmiany
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Powiem krótko, że organa jest najlepiej chwytać z rana. Rozespane wtedy toto nie ogląda się za cnotą. Łatwo schwytać i osadzić, więc cóż jeszcze mogę radzić? Chyba to abyś przypadkiem nie pomylił twarzy z zadkiem.
Rekomendowane odpowiedzi