HAYQ Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Dziewczę z czarnej Afryki, co jest top modelką poprzez swe wybryki przebrała miarę wszelką, Dlatego przez sąd skazana, dziś w strój sprzątaczki przebrana lata po magazynach z miotłą i ze ścierką. ... a naszym "wybrykantom" - kazałbym czyścić kotły! Żadnych insygniów władzy! Broń Boże! Nawet miotły!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 A ja miotły bym zostawił i to w rękach owych panów bo nie wolno kraść insygniów co należą do bałwanów. Owszem można by rozpoznać i po minie i po chodzie chociaż u nas sobowtórów też nie mało jest w narodzie.
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mówisz o bałwankach, co tak słabo lepią? Za to... wlepiać lubią, nim się czegoś czepią. Kiedy powołanie niektórych ominie, na siłę chcą sprawdzać się w innej dziedzinie. Jednak, gdy się nie da powalać swym czarem, w głębi duszy nadal można być... kanarem. Pojątrzyć, podzielić, wyżyć się do woli władzy, jak biletów - żądać... i kontroli.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dobrze że na wszystko patentów nie mają i że jeszcze słońca nam nie zasłaniają. Ci co tak ochoczo gabinetem cieni rządzą bo do tego pewnie są stworzeni.
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ponoć nie wiedzą nawet po co jest ta "Tarcza". Wiedza, jaką mają widać im wystarcza. (ha,ha)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Chcesz powiedzieć mi na stronie … - choć uczeni lecz gamonie.
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Właściwie nawet nie muszę konfidencjonalnie. Tusk sprawę Tarczy poruszył całkiem oficjalnie. Lecz śmiech mi zamarł na gębie... bo wiem - nic mi się nie wydaje, że prawdą jest to, co myślałem - kto rządzi naszym krajem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Naszym krajem rządzą intrygi i sznurki, które chętnie ciągną szemrane figurki.
Rekomendowane odpowiedzi