Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Migrena Cieszy mnie bardzo. Dzięki i pozdrawiam. :) @Nata_Kruk Ładnie to odpisałaś Nato. Wyobraźnia w latach młodości jest bardziej żywsza, potem wszystko się zmienia i człowiek w walce o przetrwanie już tak nie myśli o tym, dopiero lata emerytury przywołują znowu do życia ten beztroski czas.  @Tectosmith Nigdy nie zapomnę tego momentu, gdy wiele lat temu spacerując po burzy i ulewnym deszczu, przyglądałem się jednej kałuży w której odbijały się chmury i niebo. Wrażenie było imponujące i zatrważające, ponieważ widząc taką głębię jaka zarysowała się w niej przyprawiła mnie wówczas o dreszcze dziwnego strachu.  Pozdrawiam także serdecznie.
    • @Nata_Kruk każda wskazuję bezpieczną drogę do portu. Konfucjusz pisał coś o porcie przeznaczenia. Przeznaczenie, czy to nie fatalizm. Którą więc wybrać latarnię?
    • @huzarc mogą być, na początek  ale też i na koniec ;) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Tectosmith Czasami piszący jest natchnieniem dla siebie samego. Czytają komentarze pod moim wierszem "Retrospekcja wyobraźni" przyszedł mi pomysł na nowy wiersz. Dziękuję i również pozdrawiam. @Alicja_Wysocka Tak, myślę, że każdy z nas ma w swoim repertuarze wspomnień coś za czym szczególnie tęsknimy, nawet podświadomie. @Berenika97 Doceniam Twoje spostrzeganie dotyczące Raju w pięknie przyrody i różnorodności kolorów. W poniższym sensie szczęście jest zawsze obok. Pozdrawiam.   "Szczęście to złożone pojęcie, które obejmuje zarówno silne uczucia radości i zadowolenia, jak i trwały stan dobrego samopoczucia i sensu życia."
    • @hania kluseczka noszę tylko czarne skarpetki:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...