Jemall Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zakryty nocy płaszczem dziurawym przeglądam wspomnień grube zielniki: zastygłych wzruszeń, płonnej obawy, miłości ciche nieśmiertelniki. W bukiet zebrane ziarenek łezki, kruchej osiki srebrzyste drżenia, zapachu róży pełne opłatki, kadzidła słodki smak uwielbienia.
Marlett Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wolę taki zapis. PozdrawiaM.
Jemall Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak było napisane, potem zmieniłem .. co ja właściwie zmieniłem? Dobrze, że się na tym nie znam ;), zmieniam.. Dziękuję
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Nastrojowo, wspomnieniowo... przekonywująco!
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak było napisane, potem zmieniłem .. co ja właściwie zmieniłem? Dobrze, że się na tym nie znam ;), zmieniam.. Dziękuję i dobrze że zmienione, bo teraz jest dobre,
Rekomendowane odpowiedzi