Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Roma  Tam jest dramat.  Głód  dzieci- to się w głowie nie mieści. dziękuję
    • @Berenika97 @Berenika97  a chyba Tobie się odpowiedzi pomyliły. Nie chciałam wziąć udziału w tym temacie- teraz wezmę. Wywołałaś mnie do tablicy u @Maciek.J w imieniu prawa- Gdy odpowiedziałam Tobie- znów przestrzegłaś mnie przed papką- na koniec stwierdzając że nie znasz ministra. (zajrzyj tam) sprawiedliwości. No super bardzo. Otóż dzieckiem nie jestem, wolno mi pisać gdzie chcę .  Posługuję się własnym rozumem, źródła z których korzystam zawsze weryfikuję. Głupia nie jestem Nie było to fajne. to wszystko
    • a ponoć wszystko można ubrać w słowa miłości które przemieniają serca a życie - czyżby zaczął  ktoś od nowa i świat się jak gdyby poprzekręcał :))
    • @Annna2O.k przepraszam, rzeczywiście pomyliłam się. Ale "nie wywołuję nikogo do tablicy", a już na pewno nie Ciebie, osoby, którą darzę ogromnym szacunkiem.  To moje luźne refleksje napisane w nieodpowiednim miejscu. 
    • Bardzo przejmujący wiersz, działa na mnie tak, że brakuje tchu i jeszcze ta muzyka w tle... Widać, że to przemyślany tekst, te obrazy

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

chwytają za gardło. Brawo za podjęcie tematu i za mądre podejście do niego.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...