elagwiazda Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Miłość to zieleń łąk i lasów Które chronią i dają życiodajne Tchnienie Miłość to tęcza Wymalowana po burzy Na słonecznym niebie Miłość to każdy dzień Dany po minionej nocy Niepowtarzalny, jedyny Miłość to dotyk Czyichś dłoni Ich obecność Miłość to głębokie spojrzenie W zakamarki duszy Kochanej Miłość to czas Bycia z drugim Człowiekiem Miłość nie ocenia Nie krytykuje, nie burzy Ona buduje Miłość nie musi Ona chce Ona jest i trwa
kaja- maja Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witaj, wiersz mi się podoba, ale zmieniła bym go w 2uch zwrotkach i to nie całych,ale w wersach tych zwrotek. a mianowicie twoja zwrotka"Miłość to dotyk Czyichś dłoni Ich obecnośc' Ja bym dała"Miłoś to dotyk Czyichś dłoni Tak czułych,delikatnych" I następny Twój"Miłość to głębokie spojrzenie W zakamarki duszy Kochanej" Ja bym dała"Miłość to głębokie spojrzenie W oczy... I w zakamarki duszy." Reszta już mi się podoba.Sorry,ekspertem nie jestem,ale tak bym to ujeła. Pozdrawiam.
elagwiazda Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 dziękuję ci to miłe węzmę to pod uwagę.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi