Dreamer Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 wciąż po cichu mnie odwiedzasz przychodzisz tak wybiórczo chwile dzieląc wciąż na drobne z uśmiechu szaty twe utkane pięknym słowem przyozdabiasz malowany świat przez tęczę mi przynosisz z resztek szczęścia pochowanych w szczelnym ciele wciąż trwającym całą twoją na nowo lepię postać z miłością głęboko ukrytą tak wielce radosne twoje oczy na mnie znowu patrzą z czułością balsamicznie tuląc twoje dłonie tęskniące wielce do mnie wyciągasz prostując palce wszystkie chwile zapisane na nich widzę każdy dzień gdy świat na zawsze miał trwać wciąż słyszę twoje słowa tak jak słyszeć bym je chciał wciąż widzę ciebie taką jakbym znowu ciebie miał kiedy myśli ogarnięte moją dłonią chcą cię chwycić i zatrzymać znów zostawiasz tylko pustkę bo choć chwilę tę malutką mam cię w myślach i na dłoni to z kolejna znikasz nagle i ze łzami wymieszana wciąż przepływasz przez me palce i zostawiasz to wspomnienie że przed chwilą w moim świecie cud się zdarzył półwidzialny
Rekomendowane odpowiedzi