Zofia Honey Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Wesoły Romek z miasta Śrem ma kłopot z bardzo wielkim łbem: nowa wiedza się rozrzedza. A ludzie myślą, że on leń.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Kiedyś także moja niania miała rano łeb jak bania - szeptali koledzy, że to nie od wiedzy a tylko od chlania.
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ciekaw jestem Heniu drogi, czy inne miala nałogi? Bowiem mojej niani, gdy była na bani barrrrdzo mi się podobały nogi.
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I zapewnie ten Romek za Śremu wygaduje głupoty każdemu? - Że w takim wielkim łbisku pomieści się to wszystko, co w pale nie mieści się innemu?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedy w siebie wlane miała to nogami przebierała? Czy może po piwie w miłosnym przypływie głaskać Ci je pozwalała?
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Oj, wybacz, ale nie powiem, no bo jak żona się dowie, to jeszcze tę nianię za molestowanie znieważy w myśli i w mowie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ta kobieta była z ikrą i dziś byłoby jej przykro gdyby teraz Twoja żona wzięła ją za małpiszona i zbluzgała nawet … mikro.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Romka głupota to jest dziedziczna choć to rodzina nie patologiczna u Romka latek ponad trzydzieści a w głowie tylko pustka się mieści.
Zofia Honey Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Wczoraj śmiechem zabita (drugi raz teraz czytam) nie byłam w stanie wejść Wam w paradę. Serdecznie Was dziś witam :)
Krzysztof Wysocki Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Obrażone wszystkie konie Tym porównaniem słowem Łeb ma koń Romuś co? Z przykrywką miednicę
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Nie chcesz łba niech będzie główka Pod nią kark? Nie kark?! Karkówka! zapewne porąbana przez samego Romana ot i niezła łamigłówka.
Rekomendowane odpowiedzi