Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Młody bramkarz „Wisły” Kraków gdy nabawił się czyraków do lekarza rzekł: pan przetnie po czym zaklął bardzo szpetnie wyzywając od łajdaków.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Czy raków ktoś pytał O miasto Kraków Wycinać czy raki Ach to łajdaki Lekarz pomniejsza bramkę
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nabawił się biedak owych czyraków, bo wczoraj w Wisełce(tak, to był Kraków) kwiatuszki rwał... grążeli dla pewnej Izabeli. Ta jednak z Cracovii uwielbia chłopaków.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Od chłopaków on nie stroni? Musi być mocarny w dłoni! Pozostałość z mamra uchwyt a la klamra i ta ksywka „Treser koni”
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Tego nie wiem już niestety - woli chłopców, czy kobiety? Wtedy dla Izy i dla jej fizys czyraków dostał kretyn.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A ja na to mam dowody że gdy ona zdjęła body wtedy latem nad Tamizą to się nago kąpał z Izą i stąd właśnie owe wrzody.
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Co masz? Wyciśnięty wrzód, czy też zdjęcie izich ud, Bo mi mówił ktoś z Cracovii, że w Tamizie zdjęcia robił, Izie, co ma uda cud.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Kiedy patrzę w Izy uda czarna rozpacz oraz nuda zaraz mnie ogarnia bo tam wylęgarnia i wszelka paskuda.
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Pewnie odór z tego wskrzesiłby zmarłego, który (gdyby powstał) - z życiem by się rozstał?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Święte słowa, słowa święte Bo gdy coś od dawna śnięte i do tego się rozkłada wybacz, to nie marmolada żeby po niej lizać palce a tam żmije i padalce i do tego te fetory mam już dosyć, wybacz, sorry.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Cóż mówicie tu o Izie czyżby to ta, co to w Pizie na krzywej wieży biła harcerzy?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Powiem krótko ale szczerze to nie mogli być harcerze bo kto słyszał żeby bity bywał harcerz przez kobity?
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Chyba Izy nie widziałeś doczynienia z nią nie miałeś toż to babsztyl, nie kobieta harcerz od niej chciał wziąć zeta to zgasiła na nim peta.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 To nie mogli być harcerze harcerz daje a nie bierze bo przykładem świeci na inne nie leci jak jest z Izą na spacerze.
Duilla Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Iza dziwna jest czasami i pomiata harcerzami oni bojąc się jej gniewu oczekują wciąż odzewu chyba z nieba co nad nami.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A że w niebie same dziury niech więc skoczy tam ten, który do odważnych się zalicza i niech rześko popiernicza po drabinie hen do góry.
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Może wnuczek Gagarina po drabinie się powspina?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A jak spadnie z tej drabiny? Kogo wtedy tam wsadzimy?
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Może spec grupę zbierzemy no i kaczkę tam wyślemy gruba kaczka na drabinie z czegóż ona tam zasłynie?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Po co kaczce ta drabina kiedy w górę lot zaczyna i gdy chce osiągnąć macha to skrzydłami szybciej macha.
Rekomendowane odpowiedzi