Waldemar Talar Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Na skraju lasu cztery drżące patyki pod brzuchem matki
Waldemar Talar Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny, miło że się podoba. poz. Waldemar
Ewa_Kos Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Fajne.Trzeba pomyśleć:))) Pozdrawiam:))) EK
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 może by tak podtytuł:"Sarenki" czy cóś... ładne, ładne pozdrawiam Jimmy
Waldemar Talar Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jimmi dzięki za wgląd, wiesz że też myślałem o tym ale stwierdziłem że tak będzie bardziej tajemniczo. pozdrawiam Waldemar
jasna Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku :)) Wpadłeś na świetny pomysł. Bardzo mi się podoba, ale... No właśnie - porównałeś wymiona do patyków... A dalej to już wiesz... Serdecznie pozdrawiam, jasna :)))
Waldemar Talar Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku :)) Wpadłeś na świetny pomysł. Bardzo mi się podoba, ale... No właśnie - porównałeś wymiona do patyków... A dalej to już wiesz... Serdecznie pozdrawiam, jasna :))) Te drżące patyki to nie wymiona lecz młoda sarna pod brzuchem karmiącej matki. I co ty na to Jasna. pozdrawiam Waldemar
jasna Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te drżące patyki to nie wymiona lecz młoda sarna pod brzuchem karmiącej matki. I co ty na to Jasna. pozdrawiam Waldemar To ja na to miły Waldemarze, że to nadal jest porównanie :)) i nadal bardzo ładne :))
Rekomendowane odpowiedzi