Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ten sowizdrzał ze Szczecina kończy setkę i zaczyna kontentować się wynikiem i następnym limerykiem także zabić komuś klina.
HAYQ Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Na tę setkę \_/% "gdzie(ś) panieńskim rumieńcem dzięcielina pała", bo nie masz w Szczecinie większego sowizdrzała, co by limeryki dnia każdego, jak z karabinu maszynowego tworzył,a i jeszcze, by gęba się uśmiała. A, że każden z nich letki... więc twórz ich Heniu... setki ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Twoje zdanie bardzo cenię a więc nadal w twórczej wenie palnę jeszcze nieraz jeden nim w niebiański raj vel eden moja dusza poszybuje tylko czasu potrzebuję żeby nowe limeryki pod ocenę dla krytyki rzucić tu, na org-a strony - powiedz, czyś zadowolony? A tą setkę spirytusu strzelę chętnie, bez przymusu.
Duilla Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Gratuluję owej setki limeryków, komentarzy niech się jeszcze chociaż z 10 takich setek Ci przydarzy. :-))
Beenie M Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 puk, puk, puk, ja też do Henia żeby złożyć mu życzenia bo liczba sto nie byle co komentarzy nie wymieniam ( a jest ich że ho ho!!!) przyjmij zatem gratulacje i … zapraszam na kolację będziem pić szampana do białego rana tylko wybierz restaurację :)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam Cię Danusiu po długiej rozłące a za gratulacje miłe i gorące dziękuję serdecznie bo przemiłe słowa dodają mi siły bym tworzył od nowa. Po co pukasz, jam otwarty i przyjmuję dinner party. Wirtualną znam kafejkę tam postawisz mi kolejkę jeśli jestem tego warty. A szampana też wypiję lecz za Twoje zdrowie bo to przecież za dni parę będzie Święto Kobiet.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Stuletnia szczecina Z miasta Szczecina Kolejną setkę Pisać zaczyna Wena zaś medal przypina
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Wiem, że to nie było kpiną, że nazwałeś mnie szczeciną ale że się rozpędziłeś i czterdziestkę dołożyłeś siedzę dziś nad butelczyną.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Gdy na twarzy jest szczecina Druga setka się zaczyna Tworzyć limeryków Słów bez liku Butelkę zamknij w słoiku
Beenie M Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na nie jedną dziś kolejkę zasługujesz mój Kolego, bo kto tutaj rymy składa, nie zaprzeczy, a do tego całkiem szczerze i bez kitu rację przyzna i przyklaśnie, po czym krzyknie: Hura Heniu!!! Niech Ci druga setka trzaśnie!!!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta recepta jest chybiona bowiem sugeruje ona że nie można tak po prostu tworzyć wierszy bez zarostu a ma twarz jest ogolona.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zapuść zarost na swej nodze Wyobraźnię znajdziesz w drodze Do następnej strony Lub cudzej żony Jakiś ten limeryk jest złożony
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na nie jedną dziś kolejkę zasługujesz mój Kolego, bo kto tutaj rymy składa, nie zaprzeczy, a do tego całkiem szczerze i bez kitu rację przyzna i przyklaśnie, po czym krzyknie: Hura Heniu!!! Niech Ci druga setka trzaśnie!!! Nikt mnie tu tak nie rozpieszcza a Ty robisz ze mnie wieszcza i do tego łechcesz mile, że i drugą też wychylę potem trzecią setkę trzasnę pójdę lulu, a gdy zasnę będę śnił Danusiu Miła byś mnie we śnie odwiedziła wtedy to pogaworzymy a następnie wszystko w rymy pospinamy, ubarwimy i na ORG-a wyrzucimy.
Beenie M Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gaworzenie z Tobą Heniu to przyjemność niesłychana i dopóki w głowie rymy pofiglujmy choć do rana popijając przy tym wino albo piwo jak kto woli może też być na rozgrzewkę zestaw innych alkoholi
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 W takim razie się weselmy a na humor drinka strzelmy potem coś ciut mocniejszego byśmy mogli, wiesz ten tego. A gdy nocka świtem strzeli nie odnajdą nas w pościeli bo nie bety dziś nam w głowie kiedy się nurzamy w słowie. A owocem tej orgietki wersów może być dwie setki lecz gdy w wiersze je zamkniemy na tym już poprzestaniemy.
Beenie M Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 dziś na wszystko Ci przyzwalam a najbardziej na ten tego bo ciekawość mnie już zżera co na myśli masz Kolego
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Gdybym miał Ci to wyjawić niczym Michnik bym się jąkał i tak nic byś nie wiedziała bo bym tak jak sztubak bąkał. A gdy stanął bym naprzeciw drżał bym chyba jak osika bowiem gdy o Tobie myślę to niepokój we mnie wnika. Coś po głowie się kołacze myśli gdzieś pod Wrocław płyną i już dalej tylko zamęt wirtualna ma dziewczyno.
Beenie M Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 myśli nasze są jednakie bo i u mnie miłe drżenie jak pomyślę że w Szczecinie przy ekranie siedzi Heniek i palcami po klawiszach sunie jak po białym ciele delikatnie i zmysłowo niby mało a tak wiele kleci dla mnie miłe słowa a że jestem na nie łasuch oddać wszystko jam gotowa wirtualny mój chłopaku
Lilianna Szymochnik Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Panie Henryku o mistrzu limeryków żebym zaczął liczyć żołędzie z dębów, a mam ich dość dużo-setkami o jejmości, ale gratuluję i nie ma,we mnie,tej zazdrości! więc życzę dalszej-"Weny" twórczej z owoców.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Serdeczne dzięki za te życzenia co prosto z dębu spadły na Henia, on dziś za to się nie wkurzy a pod dębem w czasie burzy poszuka schronienia.
Rekomendowane odpowiedzi