Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Posąg Nike z Samotraki tak dla hecy i dla draki zrobił jako duet salto i piruet i się zaszył w gęste krzaki.
HAYQ Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 W krzakach marmurowe słychać wciąż amorki, które w jej intencji zmawiają paciorki, bo Nike z Samotraki głowa odpadła w krzaki, gdyż tak ciężkie miała pod oczami worki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 A z kolei w moje wory kiedyś w parku dwa bachory wystrzelili kamyk z procy - wierzcie, że do ciemnej nocy wyłem choć nie byłem chory.
HAYQ Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Don't Worry, be happy... (Nike z Samotraki)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie dla wszystkich szczęście wiąże się z dobrocią i tu się posłużę moją własną ciocią. Bo choć często śpiewa sobie … happy to you to do wujka wrzeszczy ech ty stary … zbóju.
Duilla Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy bachory dogoniłeś i na kwaśne jabłko zbiłeś? Czy im darowałeś winę przełykając tylko ślinę? Jak to było, czy pamiętasz? Czy to sprawa już zamknięta?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ech to były dawne dzieje, a że człowiek się starzeje zacierają się zdarzenia a w krainie zapomnienia pustka i wiatr wieje.
Rekomendowane odpowiedzi