Jego Alter Ego Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 zawierać w wierszu wygładzać nierówności na wzajemnych progach nie żadne jin jang zwykła równowaga to naturalne. jesteśmyjak odzwyczaić się aby już tu nie wracać jednak wciąż być razem. szukamy neonów a wystarczy iść ---------------- praca zespołowa czekamy na uwagi
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 zawierać w wierszu wygładzać nierówności na wzajemnych progach nie żadne jin jang zwykła równowaga to naturalne że jesteśmy jak odzwyczaić się aby już tu nie wracać jednak wciąż być razem. szukamy neonów a wystarczy iść //////\\\\\\\\ taką kosmetykę bym zastosował nie przywykłem do podpowiadania co gdzie ucinać więc od razu podaje na tacy własną interpretację która może prowokować i zmobilizować do zmian myślę że autorzy zrozumieją poza tym wiersz ciekawy w odbiorze wieczności.
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 dzięki nie wiem czy akurat te zmiany będą zastosowane ale naprowadziłeś troszkę pozdrowienia m. i t.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Typowy bękarcik (efekt zbiorówki ;) b ps. przepraszam, że niekonstruktywnie, ale mnie osłabiło.
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Bogdanie czasem człowiek ma prawo zrobić sobie przerwe i napisac cos prostego,bez wyszukanych matafor itd itp...zdaje sobie sprawe z "prostoty"(łagodnie mówiąc) tego wiersza,ale tak milo mi się go czyta:) kursywa wbrew pozorom wazna i zawoalowana
Fanaberka Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wybrałam fragmenty, które tworzą obrazy i być może z tego względu przemawiają do mnie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to wydaje mi się be: Pozdrawiam :-)
zak stanisława Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 szukamy neonów a wystarczy iść, to dobre! martyno! cmok ES
Rekomendowane odpowiedzi