Spiro Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 boisz się ciemności też wolę sypiać przy zapalonym świetle przyznaję się do tego i niecierpliwie czekam na dalszy ciąg ty wybaczasz mi lęki tak wytłumaczeni szczęśliwie zasypiamy -każde sobie
Marlett Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Michał! wiersz podoba się , ale brakuje mi dopełnienia; ''na dalszy ciąg''--? PozdrawiaM>:)
Spiro Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 dopełnienia można się domyślać. zrozumienie tytułu jest ważne w kontekście puenty i jednego słowa w drugim wersie
jacek_sojan Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 bez środkowej strofy - w niej tylko wałkowanie tego, co w pierwszej i trzeciej... (!?); J.S
Marlett Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał!sorry ,ale tak mi się wycieło:))) PozdrawiaM.
Spiro Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zupełnie nie o to mi chodziło, tzn. nie o parę bojącą się ciemności. jeśli wykreślę środkową albo wprowadzę zmiany Marlett poniżej to do tego wszystko się sprowadzi. dzięki za pomoc
zak stanisława Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 tak wytłumaczeni szczęśliwie zasypiamy -każde sobie ** i to mówi wszystko.....bo tez tak mam.... więc rozumiesz że kupuję, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Odbieram ten utwór subiektywnie i jestem za. Choć troszkę (lecz nie do końca) się zgadzam z Jackiem Sojanem ale to twój wiersz i Ty lepiej wiesz co chciałeś przekazać. Ja tylko mogę sobie interpretować. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi