'Ivonne' I.W. Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Na świecie jest wiele prawd – nie zawsze prawdziwych Na świecie jest wiele kłamstw – nie zawsze zmyślonych Na świecie jest wiele szczęścia... Na świecie jesteśmy My My zawsze tacy prawdziwi Podążamy drogą ku szczytom przeznaczenia... Czasami stąpamy po ostrych kamieniach... Czasem po piasku... ciepłym i suchym Choć wicher bezustannie chce nam szlak odmienić My musimy iść naprzód... pionowo
Mari Paz Jimenez Luque Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Naprawdę Ci się to podoba? I nie myślisz, że temat, który poruszasz, i sposób w jaki go poruszasz jest nieco tandetny i utarty/? Jeżeli to nie żart to radzę troszkę poczytać. Cokolwiek.
były__premier Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 hej, hej idźmy pionowo wzdłuż na przeciw w dal i śpiewajmy ku szczytom przeznaczenia............................
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 to jest straszne i autorka musi byc tego swiadoma
vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 to taki przecudny kicz:D no i budzi skojarzenia, mnie na przykład przypomniała się posłanka Błochowiak i korytarze poziome:D
Dorma Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Mam wrażenie,że od tego poziomu, w którym Pani wystartowała rozwijać się, uczyć się czegogoś - Pani się cofa i to z wielkim impetem. Błągam prosze już niezaśmiecaćforum takimi utworami
Korela Korela Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Piasek mi się podoba. Ciepły i suchy, a na dworze -15. Może napiszesz o morzu? Tylko plis nie o morzu możliwości.
Rekomendowane odpowiedzi