Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiedy byłam mała chmury miały lepki kolor cukrowej waty pełnej os i sklejały mi palce z ustami jakbym nakazywała ciszę bo pasiaste brzęczenie drażniło przypominając próbny ekran zafarbowała je ta skarpetka nie do pary wciśnięta między grzebień a tulipany w kiczowatym wazonie przyniosłeś je przed prognozą zwiastującą czarne chmury nad głową więc ciebie też wypiorę
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Fantasmagorio - nie wiele napiszę ale ! Bardzo, bardzo przepiękne i takie ludzkie i takie poetyckie i wiele wiele - idę spojrzeć na swoje cukrowe waty pełne os (wybaczy Pani za wypozyczenie słów) choć stary już ze mnie a może jeszcze coś ulepię z nich (chmur) pozdrówko W_A_R
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To jeden z najbardziej entuzjastycznych komentarzy do tego tekstu jaki widzialam, dziękuję bardzo :)
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ciekawy, pierwsza zwrotka- ekstra Pozdrawiam Tadeusz
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja głosuję za drugą strofą. Szczególnie farbująca skarpetka jest cudowna :) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi