Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 jestem nutą zawieszoną na wielolinii istnień los grający melodię życia pominął dźwięk wolności myląc byt z uwikłaniem w zależności w okrągłej przestrzeni myślowych wirów lecąc w dolinę zapomnienia ruchem nasiona klonu oglądając film własnych dni wyciągam dłonie chwytając cienkie spojrzenia własnych szans rozbijam umysłem szklane poziomy ograniczeń spowalniając nieuchronny upadek czasu one patrzą bezlitosne oczy widmowych przyjaciół upadł może dopiero upadnie
Oxyvia Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poza tym wiersz przejrzysty, zrozumiały, wywołuje określony nastrój (we mnie) - a to wszystko na plus.
Dorma Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Po co tyle napuszenia i wręcz patetyzmu? : na wielolinii istnień melodię życia dźwięk wolności w okrągłej przestrzeni myślowych wirów w dolinę zapomnienia cienkie spojrzenia własnych szans szklane poziomy ograniczeń nieuchronny upadek czasu bezlitosne oczy widmowych przyjaciół - a ta to już mistrzostwo Widzi Pan ile tego? Niech Pan unika takich infantylnych stwierdzeń. Sprawiają wrażenie nieprawdziwości wiersza i co tu dużo mówić - przez to wiersz jest do kitu. Proszę spróbować nie co bardziej naturalnie
kazelot Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może przeczytal koment jimmi jordan albo jemu podobnych - i uznał że wiersz bez metafor to już będzie proza :D pomijając te straszne plastikowe "upiekszacze" myśl w tekście ciekawa - warto popracować pozdr
bona Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 upadł może dopiero upadnie to bardzo mi sie podoba Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi