Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Przypominam, jutro - śledzik!!! Kto chce niechaj w domu siedzi. Kto chce w barze zjeść śledzika, cicho z domu się wymyka, na samotną eskapadę, lecz przyjmijcie moją radę. Pić pod śledzia w samotności, w towarzystwie obcych gości, nie przystoi, nie wypada, więc następna moja rada. Zaproś kogoś bo we dwoje łatwiej będzie toczyć boje, gdy podadzą do stolika piwo, setkę i śledzika. Nastrojowa atmosfera, cisza, spokój, nikt nie gdera, i co ważne dla człowieka czas przyjemnie tu ucieka. Na bok idą wszystkie smutki, kelner – śledzik i dwie wódki.
HAYQ Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja zrobiłbym ankietę - komu śledzia, komu setę. Komu zaś, gdy w gardle sucho dodatkowo - śledzie ucho.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Nie chcę ja od śledzia ucha ale dzwonko i siwucha w zupełności mi wystarczy chyba, że mnie ktoś obarczy śledzi beczką i butelką to ponad wątpliwość wszelką wszystko sprawnie skonsumuję, i mu pięknie podziękuję.
HAYQ Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Już niedługo... i na sucho Będziem co dzień mieć Ostatki... Z śledzia dadzą tylko ucho, każdy będzie piękny... gładki a kto nie chce - do odsiadki.
Rekomendowane odpowiedzi