Matti Lindstroem Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Wczoraj w nocy spałem bardzo mocno nałykałem się halogenowych świateł śnił mi się deszcz z niechmurnego nieba który przepełnił wszystkie bezkształtne i bezdenne oceany Woda rozsadziła ozonową bańkę Księżyc z pomarańczy przygwizdywał mi radośnie gdy patrzyłem na zagładę A potem gdzieś między drogą mleczną i tą budą za rogiem znów kupiłem sobie zapomnienie, koniec świata i nić do powiek
Daria Rajewska - Cleo Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Sen niczego sobie...przelany na papier...fajnie!Tylko jakoś tak przerażający nie boisz się takich snów? zobacz mój wiersz :"Czy boisz się takich snów?" będzie odpowiedzią:)
Daria Rajewska - Cleo Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 W takim razie naprawdę wiem o czym piszesz...mam ten pryzmat...rozumiem...to nie są głupie teksty...licz się ze zdaniem tych którzy potrafią je zrozumieć...ja potrafię!A jakie jest moje zdanie ? Wiersz mnie zatrzymał na moment ... naszkicuje go...namaluję...z Twojego papieru na moje płótno...
Matti Lindstroem Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Czy byłaby możliwość, abym kiedyś zobaczył to co namalujesz, bądź naszkicujesz ? Czuję się niezwykle zaszczycony, że wystąpiłaś z taką inicjatywą. Mam nadzieję, że kiedyś to zrealizujesz.
Rekomendowane odpowiedzi