Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• dla mnie Regina  jest tym bluszczem co to oplecie drzewo sobą aby je wzmocnić przed złem ustrzec kryzys przetrzymać znów być zdrowym :))
    • Pierwszy znak (Światło w ciemności)   Drugi znak (Niepewność istnienia)   Trzeci znak (Czasy ostateczne)   Czy zabierzemy Te prawdy do grobu?   Czy będziemy czekać W milczeniu na coś co się nie wydarzy?  
    • świat cały czas się wokół zmienia a my lubimy wciąż narzekać że gdzieś tam znów wylała rzeka że się ociepla nasza ziemia   może otwórzmy szerzej oczy cieszmy się tym co niesie dobro zło usiłuje wciąż dotknąć i blichtrem pragnie zauroczyć   lecz my połóżmy ufność w Panu zawierzmy kraj najbliższych siebie choć nawałnica już na niebie ocalejemy z Nim przetrwamy :)  
    • @jaś spoko, skończone przesłuchanie:) dobrego snu :) @Łukasz Jasiński blisko, ja nikogo nie nawracam, to duch święty wszystko robi znienacka:) ja się wychowuję w duchu nowego kościoła, który się tworzy przez Jezusa obecnie:) 
    • @violetta dzięki i nie gniewaj się za moje pytania :) Rozłączę się już. Śpij spokojnie. Niech Cię Archanioł Michał utuli do spokojnego snu :) Cześć.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...