Gość Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 dziesiąta minuta cienia piętnasta minuta wiatru to jest czas czas wygląda jak blaszany garnek czas wygląda z mojego okna wije nici wskazówek mój czas wygląda mój czas się upodabnia do wiatru za oknem głębia ubieram się w worek gołębi stroszę pióra zwierciadła kałuż mierzą czar to jest czar dziesiąta minuta cienia piętnasta minuta wiatru 14 lutego 2007
allena Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ubieram się w worek gołębi stroszę pióra" Bardzo nieudane sformuowanie - miała być przerzutnia? Nie wyszło:) A.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 a mi się podoba na maksa/ indentyfikuje się z tą poezją... a poza tym to sumie nawet fanem jej jestem. Bardzodobry wiersz Kamilu, oby tak dalej... pozdrawiam Jimmy
Oxyvia Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Coś w tym jest. Podoba mi się. Mój czas upodabnia się do tych samych rzeczy - oprócz garnka i worka. Zamiast tego mój czas podobny jest do zaspy zeschłych liści.
Rekomendowane odpowiedzi