Urszulanka Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Panna Barbara z Górnego Śląska mawiała "Polska dla mnie zbyt wąska", wsiadając do samolotu dostała zimnego potu, taka to była z niej dzielna gąska!
Duilla Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Samolotem ja latałem żadnym potem się nie zlałem nie pomoże wcale banie co się ma stać to się stanie wszak jest takie moje zdanie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdy przyszło iść jej z górki dostawała gęsiej skórki łapała się krzaczka Basieńka chojraczka więc z pomocą szły jej córki.
Duilla Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Gdy Basia nocą wracała zimnym potem się oblała bo z cmentarza zjawa jaka skradała się na czworaka Basia strasznie jest lękliwa lecz gdy wychla cztery piwa już niczego się nie boi Pudzianowi przyfasoli jak się na nią napatoczy to dostanie między oczy jeśli Basia będzie piła wszystkich wkoło będzie biła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Lecz chwilowo to się bije z własnymi myślami. Czy to rodzaj samogwałtu? - osądźcie to sami.
Duilla Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Baśka duże ma problemy o których niewiele wiemy dzielnie wszystkie rozwiązuje już się trochę lepiej czuje Depresja ją puściła gdy Ludmiła odwiedziła nawiązali nić sympatii a on wyrwał ją z apatii.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zawsze raźniej jest we dwoje, po to się zakłada stadła by uniknąć samogwałtu w formie laczka lub imadła.
Rekomendowane odpowiedzi