amk Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 . mixtum compositum nie pękła jak zazwyczaj bez skarg - nim trącona miała biec spod szlifusukienka podrywa się opada i znów od braku dotyku bolą mnie biodra ja wzbieram od brzegów nie patrzysz już w oczy w mokrej podłodze jak w zwierciadle pudeł deszczułki przestrzenie lakier zmatowiał heban przystanął podprożami nici jedwabiu nastroszonesukienka podrywa się opada i znów prawda zanika między palcami ciągle nie wiemy czego nie wiemy twój palący jasny wzrok dodaje smaku krokom znajduję i kamień we frazach pięciu znaków tango korowód wspomnienie sekrety anawasukienka podrywa się opada i znów zdradza pszenne ciało porwanym oddechem tworzysz ciszę moich ust sukienka podrywa się i opada (mojeczyjeśnas) sukienka podrywa się i opada nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit
amk Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Utwór został zmiksowany według pomysłu i w przeważającej części dzięki "cierpieniom" twórczym Ewy Socha - mojej Koleżanki.
Lena Achmatowicz Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 :) myślę, że kobieta dodała smaku. mnie się podoba ten dialog pana u strun - napiętych i tańczącej pani:) pozdrawiam Lenka
amk Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 :) Leno, ta urocza, zmysłowo tańcząca pani przewodzi w tym dzialogu i wystukując powabne rytmy, pozwala napiętym strunom wybrzmiewać całą gamą kolorów. Ach te cudownie czarowne, pełne wdzięku panie - czy istniałyby bez nich 'płótna', muzyki, literatura, poezja? Bardzo serdecznie dziękuję Leno i gorąco pozdrawiam:) amk
jacek_sojan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 to jest taniec na linie, panie "amk"; na linie...a sukienki są jak muleta dla torreadora; ryzyk-fizyk, choć może i chemik... J.S
amk Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jest to taniec na linii, po linii, na linie; jest ryzyk-fizyk, jest i... lecz raczej "alchemik"; serdecznie dziękuję, choć mam świadomość, że tekst wymaga jeszcze wielu ulepszeń. Tak bywa, gdy autor-mniejszy (to o mnie) gubi porządek... np. mieszania wody i kwasu (wyłączająć ocet). Jacku, proszę mi mówić Andrzej lub Maciek. Pozdrawiam. Andrzej Maciej
Rekomendowane odpowiedzi