Karol_Cioł Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 polichlorkowowinylowych raczej nie wybije a piorunochron spełni funkcję naciągam kołdrę na głowę jakby bezpieczniej uciekam ciągnę szmacianą Asię po podłodze słyszę za sobą „głupi dzieciak” pomiędzy wskakuje tata całuje w czółko namiot nie wytrzymuje wiatru gdy żubrówka nie pomaga chwytasz za rękę musi naprawdę mocno padać odpływamy szukam pod kołdrą dłoni bezskutecznie zwijam się w kłębek na samym środku łóżka tak szczelnie przykryta rano zadaję pytanie „dlaczego się jeszcze nie udusiłaś?”
a._mrozinski Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Nie bardzo mi się podoba, pierwsze słowo straszne. Mniej więcej od środka jest lepiej, widać jakiś pomysł, chęć przekazania uczuć.. a. mroziński
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 od słów- namiot nie wytrzymuje, jest ok, początek o kant rozbić... zagmatwany.... pozdr ES
ot i anka Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 coś tam sobie nabazgrałeś chaotycznie, nie do końca przemyślane, tak mnie się wydaje. początek faktycznie przekombinowany. w sumie to stasia ma dużo racji. pozdrawiam
Karol_Cioł Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ok, pomyślę jak radzicie nad pierwszą połową, ale wbrew pozorom jest przemyślane.
były__premier Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 szmaciana Asia gitez jest! pozdry
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właściwie jest ok, tylko odbiega od reszty, jakby z innej bajki
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 sprawia wrazenie niedopracowanego- moze warto byłoby cos z tym zrobic?moze powinnien odlezakowac kilka dni? chciałabym zobaczyc całosc po przebudowie- i mam nadzieje ze sie doczekam:> Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi