HAYQ Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Pewien znany złodziej z Cham, pod Lucerną trzecią już koparkę ukradł przedsiębierną. Skrzynkę piwa wyżłopał i wciąż kopał... i kopał... bowiem to przyjemność daje mu niezmierną.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zrozumiałeś to na opak to nie złodziej tylko chłopak co wciąż kopie i przerzuca i tym kumpli swych zasmuca oraz tym, że chla czteropak.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Mnie tu inna rzecz zasmuca, chociaz... sam mam czarne płuca. Czy to zwykły alkoholik, czy w nałogu pracoholik, co złodziejstwa nie porzuca. Bo, jak mówią... często nijak - każdy złodziej to też pijak
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 wygląda na to że on z Beatą te dołki kopie i piwo żłopie
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Wszystko to jest możliwe... bo dziewczę jest wstydliwe. i jedynie w grajdołu szaleństwa na kołku wyczynia osobliwe.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ona taka rozciągnięta czemu chodzi więc nadęta czy chłopak jej mało daje po kopaniu mu nie staje? serce kołkiem mi się zdaje.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nadęcie, to tylko poza, lecz poza-tym niezła koza jest z tej Beatki, co znika z klatki urwana, jak z powroza.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A to ci jedna mimoza tak urywać się z powroza robić to tak wiecznie to jest niebezpiecznie nie wie o tym Koza?
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Koza jest pazerna oraz wszystkożerna. Jak wejdzie do dołka musi... chociaż kołka, bo wyjdzie mizerna.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Bo to wredne jest stworzenie zawsze zasra wkoło ziemie wszystkie kołeczki obskubie mówiąc no bo ja tak lubie wnet na owce ją zamienię.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zamień, zamień... jak naszybciej, rzuć jej szmatę lub obierki wczoraj komuś zżarła kłykcie, dziś zrobiła dwie nadżerki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A czy nikt z was nie pomyślał żeby sprzedać ją na targu lub po prostu wywieźć w góry i niech bryka tam po piargu.
Duilla Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Ponieważ ta kozia łania nie ma aktualnego badania na targu jej nikt nie kupi bo go skarbówka obłupi a ona na nogach się słania.
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zamiast kozę niepokoić, czy nie prościej ją wydoić? Popacseć ji w ślipki zrobić se łoscypki i na targu kasę kroić? P.S. Wiem, łoscypek je z łowiecki i tak cepry nie poznajom, cy źrom gupie syr ze świecki, cy zaś koze tak wtrajajom.
Duilla Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Koza w kozie dziś zamknięta po wsi już się nie pałęta na rzeź pójdzie jutro rano z ciała jej kiełbasy staną kołkiem w gardle jakiejś pani co kupi jako salami.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Co z tą kozą, powiedz, cóż czy ją już poderżnął nóż czy też może choć to bestia to objęła ja amnestia i jest wolna już?
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Sprawa jest nie rozstrzygnięta kata porwały koźlęta kto teraz wyrok wykona lęk przełamie, strach pokona jakaż sprawy będzie puenta?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Sprowadzili z zewnątrz kata lecz ten jak z pęcherzem lata wrzeszcząc w niebogłosy gdzie są ci profosy bo to gówno nie zapłata.
Rekomendowane odpowiedzi