Ann N.N. Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 fala za falą uśpiona moja czujność nagły huragan
Orston Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i człowiek za burtą! ;) Pozdrowlenka :)
ja_bolek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i człowiek za burtą! ;) Pozdrowlenka :) ... ależ mamy bałwanów to nie my lu dzie
Ann N.N. Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak... ale bałwany są wg mnie przereklamowane. Lepsze są takie białe grzywki na falach, które wiatr zrywa i rozdmuchuje we wszystkie strony. Pozdrawiam
ja_bolek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak... ale bałwany są wg mnie przereklamowane. Lepsze są takie białe grzywki na falach, które wiatr zrywa i rozdmuchuje we wszystkie strony. Pozdrawiam to nie rząd Pozdrowienia!
Urszulanka Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie buja
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 sztorm po prostu pozdrawiam jimmy
Rekomendowane odpowiedzi