Karol Samsel Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 ten śmieszny staruszek którego zobaczyłem między dwoma ławkami na placu trzech krzyży wierzył że na skrzydłach swojej obrączki poleci do wnucząt w londynie że opowie im o alzheimerze i o tym jak łatwo o gruźlicę w lipcu a siedemdziesiąt lat to nadal zbyt mało aby wyrzec się swej matki nadziei samochodom które rozgniatały na ulicach jego gorący oddech przyrzekał że na pewno wybaczy jeśli tylko sprowadzą na przystanek boeinga z pilotem o gołębim sercu miałem szorstkie wargi przybyłem zamiast anioła rzuciłem mu na odchodne w twarz że z powodu takich marzycieli noe zbudował niezatapialną arkę zakrztusił się zanim nazwał mnie barbarzyńcą 31.01.2006r.
bajka-bajka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 swietny opis.....kazdemu wolno, a co tam......pozdrawiam ;)
zak stanisława Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 o gołębim sercu bym zmieniła.....jakoś nie pasuje, reszta podobasie pozdr ES
Ela Adamiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 wiersz na plus Karolu, ale podobnie jak Stasia to gołębie serce...i jeszcze, na końcu pierwszej strofy, przemyśl tę nadzieję. podoba się:)
Karol Samsel Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dziękuję wszystkim bardzo:). Porządnie się zastanowię nad tym gołębim sercem i tą nadzieją. Pomyślę, dzięki wielkie. Pozdrawiam serdecznie.
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 dopisuję się do poprzedników :P poza tym Karolu, jest dobrze :) pozdrawiam Karolina :)
Karol Samsel Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dziękuję pięknie, Espenko. "Przepracuję" oczywiście ten wiersz, niech tylko skończy się sesja - na razie nie mogę oderwać się od podręczników:). Pozdrawiam serdecznie.
Black Swan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 bardzo ładny,bardzo smutny,bardzo dobry pilot o gołębym sercu - a co w tym złego - niech zostanie takich potrzeba może wtedy nie beda spadać boeningi Karolu - alzheimer to bardzo bolesna choroba - najbardziej boli najbliższych pozdrawiam BS
Karol Samsel Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Dziękuję, Black Swan i Alter Net:). Jestem zaszczycony. Dołożę wszelkich starań, aby nie zawieść kolejnymi publikacjami. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi