Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Znam Renatkę ze Szczecina, która wciąż mi wypomina żem jest osioł oraz dupa i że nie mam kręgosłupa a charakter mój to trzcina.
Beenie M Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 jak znam życie tylko żona gdy na męża obrażona takich słów używa w złości ledwo żywa chociaż mężem zachwycona
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ta Renatka to mężatka my się znamy więc czasami taka gadka.
HAYQ Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Chyba bardzo kochać musi ta Renatka, skoro w tak subtelne ubiera to słowa. Ja znam taką panią, co wygląda, jak anioł, lecz gdy na mnie warknie to pod stół się chowam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A i owszem kocha męża i dwie córki i wcale nieprawdą, że ona pazurki wyciągała do mnie, skakała z rękami jak mi nie wierzycie spytajcie ją sami.
Beenie M Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy czasami ten aniołek nie ma szklanej sukieneczki skoro sprawia że pod stołem szukasz zlękniony ucieczki
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Czy myślisz o sukience w myszki haftowanej białe? No nie, aż tak bardzo to się jeszcze nie zalałem. ;)
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem dobrze Henryku, że to nie zwierzenia, tylko wena twórcza... albo... przemyślenia.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 I jedno i drugie. Wszystkiego po trosze. Czy zejdziesz już ze mnie? Serdecznie Cię proszę.
zak stanisława Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 I jedno i drugie. Wszystkiego po trosze.Czy zejdziesz już ze mnie? Serdecznie Cię proszę. siedzi jak na krzesełku a henio grzecznie- zejdz mój aniołku
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Różnie bywa z aniołkami lecz przeważnie nie chcą słuchać a człek myśli jak by tu je i czym można udobruchać. Gdy ma słodki komplemencik nasz aniołek z nudów ziewa coś tam burzy się w człowieku i podskórnie krew zalewa.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Gorzej kiedy aniołeczek pokazuje swoje różki a to bucik ma za ciasny lub pończoszka spada z nóżki. I sukienka jest za luźna bo sknociła ją krawcowa a ja takiej nie ubiorę bo co powie mi szefowa. Masz mi zaraz i to biegiem kupić w sklepie to i owo tylko się uwijaj chłopie bo to ma być ekspresowo. Długo by tak jeszcze można co by chciał nasz aniołeczek a wystarczy przez kolano i przetrzepać jej tyłeczek.
Rekomendowane odpowiedzi