castus Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 w różowych bamboszkach w szlafroku bez broszki tak cudnie podajesz śniadanie ja w śpioszkach tych w groszki a piękne to śpioszki się gapię na cud tego dania to zapach kochania kobiety śniadania i bułki co miodem polana i jeszcze brak broszki podnieca me groszki (na śpiochach) i słodycz ta trwa na kolanach...
bajka-bajka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 o i mamy slodki poczatek dnia.......pozdrawiam ;)))
zak stanisława Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 w różowych bamboszkach w szlafroku bez broszki ---(pod szlafrokiem broszka) tak cudnie podajesz śniadanie ----(do śniadania panu podana) warjacja na temat--- he he pozdr Es
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Czyli ''broszka'' u ''groszka'' na kolanach. Oj, bobaski ,bobaski ..tylko o tym...śniadaniu :)))) PozdrawiaM.
bajka-bajka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 no tak.....glodnemu zawsze chleb na mysli hihihihi ;)
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanisławy zmiana konieczna aby to śniadanko lepiej smakowało. Ciekawy wiersz a zwłaszcza ta broszka. pozdrawiam Waldemar
Ela Adamiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 castusie:))))) i te groszki i brak broszki:):):) mmmm, uśmiecham się :) fajny:) pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 A jak brak broszki to co ponieca groszki?
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 mnie się ten różowy erotyk nie spodobał, pomimo że lubię ten kolor :P serdecznie Espena :)
Marta Łyżwa Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 wierszyk naprawdę uroczy i jakże figlarnie erotyczny, bardzo mi sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi