rajs Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Czekanie jest rzeczą nabytą, pochodzi od najdoskonalszego z Bogów. Z godną podziwu konsekwencją potrafisz je odziedziczyć. albo nie Strzepnięcie z siebie grawitacji, i nagość być centrum aktu by być w centrum aktu to wyrzec się boskości dla marnej czarno-białej fotografii amatora stajemy na skraju tożsamości lub dopiero co ją dookreślamy.
kalina kowalska Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 widzę próby filozofowania, ale czekanie rzeczą? ilu tych Bogów wielkolitrnych jest? dziedziczenie kojarzy sie zwykle z brakiem konieczności działania aktywnego w tymże kierunku, zatem konsekwencja jest tu pojęciem nieprzystającym - brak logiki jest tu jakiś pomysł ale nieudolnie zapisany
Ja Mała_Kleopatra Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ma cos w sobie, chociaz jeszcz nie do konca mnie przekonuje. No i oczywiscie przyczepie sie do Boga (jednego z wielu) przed duze B. a no i moze jeszcze taka mala dygresja dotyczaca "godnej podziwu konsekwencji" czy moze byc cos takiego? jakos tak na opak... no ale moze wlasnie taki byl cel ;) pozdrawiam Kleo;)
Tali Maciej Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 puenta wywołała chwilkę zadumy, bądź refleksji więc jakby nie patrzyć tekst nie był mi obojętnym, zatrzymał a to już dobrze świadczy o wierszydle pozdrawiam
pathe Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie wszystko rozumiem.podoba mi się, ale byłby bardziej czytelny gdybyś zawarł kilka konkretów.w takiej abstrakcji ja się motam.
Rekomendowane odpowiedzi