Lena Achmatowicz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 gdybyś była moja jutro urodziłabyś Słońce serdecznym palcem się zapieram o niebo dociskam do twarzy smużki złotymi kreskami przekreślają dom pod sukienką szukałeś możliwości na tysiąc nocnych rozmów zawsze wybieram te z drogą co podchodzi do oczu piętrzy się nasyca mięknie i nie widzę końca
były__premier Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 pod sukienką szukałeś możliwości na tysiąc nocnych rozmów zawsze wybieram te z drogą co podchodzi do oczu piętrzy się nasyca mięknie i nie widzę końca na tym fragmencie oparłbym nowy wiersz, reszta kiepska. pozdry
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 no, dzięki za wgląd, zobaczymy co na to reszta, bo do Twojego pomysłu przekonana nie jestem. pozdrawiam /Lenka
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja jak premier, bardzo fajna ta zwrotka reszt oklepana..... z serii- to juz byłowypatrywanie pozwala rozróżniać mniejsze zło wszystko maleje z biegiem lat pod stołem nie dotykam ziemi pozdrawiam ciępło ES
atlantyda Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 [quote] pod sukienką szukałeś możliwości ja jak reszta - ten wers a reszta taka ot.
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 zatem popracuję:) dziękuję:) ------------ zmieniłam, mam nadzieję, że lepiej
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja na tak jestem. W tej wersji. Niestety nie czytałem wcześniej. Pozdrawiam.
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 cieszę się:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nie znam poprzednich, ale to jest fajne, pozdrawiam. Stefan.
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 zatem fajnie:) ano też pozdrawiam. Lenka
atlantyda Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 poza tym słońcem w pierwszym wersie jestem na tak
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 obu paniom serdecznie dziękuję. pozdrawiam Lenka
Marlett Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Bardzo ciekawy wiersz. Po wycięciu Rembranda jeszcze lepszy. pozdr.
Lena Achmatowicz Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 tak, to już moja choroba. Rembrandt. to choroba oczu;) serdecznie pozdrawiam Lenka
Rekomendowane odpowiedzi