Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak trwam
bez ustanku
w żądz miłosnym śpiewie
przy swoim kochanku

noc - naszą piosenką
nad wymiar rytmiczną
z wszech stron ulubioną
bardzo spontaniczną

w świece przyodziana
zewsząd nas otacza
zmysłowym ramieniem
namiętność wzbogaca

kołysze biodrami
pierś jędrną wypręża
ciał miękkością kusi
męską moc napręża

tańczymy więc razem
na łoża parkiecie
w żądz miłosnym śpiewie
w kochanków duecie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @RomaNie wiem co powiedzieć w takiej chwili, to Twój intymny czas i wiem, że przynosi spokój, którego ludzki mózg nie ogarnia. 
    • @Michał Czachorowski Nie wszystko da się przeliczyć na zyski i straty. Czasem trzeba dłuższego czasu na ogarniecie, na zapadnięcie się w sobie samym jak w miękkim wygodnym fotelu.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Oczywiście  pięknem przyrody:):)Dzięki:):) @Migrena Bardzo dziękuję za uznanie:):) @Jacek_Suchowicz Dziękuję:):) @Berenika97 Bereniko jak pięknie odpowiedziałaś na mój wiersz, dziękuję:):) To jest za duże słowo jak na mnie, nie czuję się poetką:):) serdecznosci Violu:):) @Alicja_Wysocka Bardzo dziękuję Alicjo za tak miłe słowa:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - nieraz tak bywa trzeba uważać - fajnie że czytasz - dziękuje -                                                                                                                        Pzdr. Witam - dziękuje ci za czytanie - każdy inaczej widzi swoją drogę -               a czym ją los ozdobi to inna bajka - oby fajnym -                                                                                        Pzdr. uśmiechem. @Natuskaa - @Emilie Eve Stahl - @infelia - @FaLcorN @Adam Zębala - @huzarc - serdecznie wam dziękuje - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...