Tomasz_Biela Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 kadłub powinien się kojarzyć z ubraniem czegoś w coś nie udając że jedyną podporą jest powietrze a zaporą jego brak to więcej niż most w korzeniach i splotach zwoje nieznanego rodzaju w widocznym nie ma czystych kartek nie ma kogo deprawować wstyd nie przyznaje się do związków serwetek zabrakło do ust
rajs Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 pięknie ! bardzo mi się podoba! bardzo dekonstrukcyjne podejście i duża świadomość literacko-filozoficzna. To taki rodzaj poezji intelektualnej, która odarta z nastrojowości ( sentymentalnej ) mówi, po prostu a może aż. pozdrawiam i oby tak dalej
Marlett Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Miło,że wrociłeś:) Wiersz na+++. PozdrawiaM.
Waldemar Talar Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ciekawy a nawet bardzo . pozdrawiam Waldemar
zak stanisława Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 w widocznym nie ma czystych kartek nie ma kogo deprawować wstyd nie przyznaje się do związków serwetek zabrakło do ust * tradycyjnie znalazłam coś dla siebie, pozdrawiam Tomaszu ciepło ,ES
Espena_Sway Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Bielaczku, pamiętam ten wiersz. uwagi [o ile dobrze pamiętam] przekazałam. wydaje mi się, że jest okej :) serdecznie Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Podziękowałbym wszystkim z osobna ale nie mam czasu jakoż nie jestem u siebie ale jestem wdzięczny i chodziaż mieszczę te podziękowania skromnie w jednym komentarzu wieczności.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie wiem, jak mogłam ominąć ten wiersz.... może mnie nie było w domu. Jest bardzo dobry, po prostu. Hej Tomek.
Rekomendowane odpowiedzi