Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Przy mnie zawsze obecna nerwica jest. Biorę garść tabletek by nie umrzeć na głowę. Wyglądam potulnie, choć w głowie totalny rozpiździeć jest! Śniło mi się, że sam już chodzę. Dlatego nie pytam o drogę - sam ją sobie tworzę.  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @CharismafilosCieszę się, że Ci się podoba.  Dziękuję za dobre słowo. :)  
    • E tam, myślę, że wiesz - zapomniałem zapłacić. Ale już poprawione ;) Tym razem świetna całość, ale muza zwłaszcza ta dudniąca w refrenie 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• ~~ Czy to lato, czy też zima - jesień albo wiosna, narzekamy wciąż na klimat - nasz, słowiański koszmar ... Słońce pali, mróz siarczysty - wieje, albo leje ... humor w sposób oczywisty naszym ego chwieje ... Jest wymówką dla nas ... chłopów, by odwiedzić barek - najważniejszy z naszych tropów ... siorbnąć piwek parę. A gdy spotkasz tam kompana z kłopotem tym samym, możesz nie dojść i do rana do swej żony ... mamy ... Słońce pali, mróz siarczysty - wieje, albo leje ... humor w sposób oczywisty naszym ego chwieje ... Taki klimat mamy przecież - nie poradzisz na to; no więc kaca też zapijasz czymś mocnym z herbatą ... Wszystko to jest w miarę cacy, gdyś jest na urlopie. Lecz gdy musisz iść do pracy - to ... masz kłopot ... chłopie!!! Szef, co sam zna takie stany to przymruży oko - zmieni urlopowe plany - no i dziś masz ... spoko!!! Taki mamy klimat ... sorry ... żeś przez niego ciągle ... chory - lecz do barku zajść, toś skory!!! ~~  
    • SA: liceum oto mu, ci las.        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...