BlaCha Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zawiewa ostro ostatnim czasy patrzę przez okno lecą majtasy Powoli fruną też kalesony a nawet gorset sąsiada żony Taka to zima widocznie nastała by zamiast śniegu bielizna latała
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Kiedy coś w powietrzu lata jakieś majtki czy gorsety to niechybnie dowód na to, że gorące są kobiety. Lecz jeżeli sobie fruną ponad ziemią kalesony to niechybnie dowód na to, że chłop został wyzwolony. Gdyż jak gminna plotka niesie a w tej plotce wielka siła - zatrzymała sobie chłopa, kalesony wyrzuciła. Teraz sobie baraszkują na kanapie i na łóżku czego owoc już niebawem będzie pani nosić w brzuszku. I też zacznie się latanie aż ogarnie ich nerwówka - ginekolog, dom, przychodnia szpital, wody, porodówka. A my sobie całkiem z boku bo cóż nam to może szkodzić - oni się bawili chucią teraz pani musi rodzić
Beenie M Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 niekoniecznie takie harce muszą kończyć się ciążami trzeba dobrze przed pomyśleć i zapoznać z metodami które temu zapobiegną a zwą się koncepcja anty - to pozwoli kontrolować liczbę dzieci brzuszka kształty
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kiedy jestem napalony kiedy krew mi w żyłach wre to nie anty lecz koncepcja - czy partnerka tego chce? Na plan drugi schodzą wtedy skutki tego co za chwilę stać się może kiedy myślę o tym żeby było mile.
Beenie M Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 gdy człek bywa napalony i nie myśli co jest potem musi mieć to na uwadze - harce mogą być kłopotem a nie o to przecież chodzi by co rok prorok zawitał nie wytrzyma tego budżet ani współczesna kobita
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Znam ja, znam ja takie panie co im w głowie harcowanie więc na lewo, prawo dają. a jak zajdą usuwają bowiem dla nich prócz uciechy liczą się pękaty miechy więc w pogoni za mamoną płacą zdrowiem i to słono.
Beenie M Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 oj, spłyciłeś harców rolę i nie powiesz mi niestety że małżeństwa w takich sprawach idą za głosem podniety i nie myślą o efektach chyba że chcą roje dzieci wszyscy dobrze o tym wiemy wiele takich miejsc na świecie
zak stanisława Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 że gorsety majty i inne gadżety wina to wichury, tylko i niestety
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto tu mówi o małżeństwie w nim statysty grywam rolę bo małżonka mówi czekaj weźmiesz kiedy ci pozwolę. A że pamięć u niej krótka więc czekanie się wydłuża i jak mam wejść w szczytowanie kiedy stoję u podnóża.
Beenie M Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Statystujesz w Twej alkowie? - jest to bardzo przykra sprawa. Może żona z listonoszem, jak Tyś w pracy, się zabawia, albo męczysz ja za bardzo, bo chcesz, jak tarczowa piła, i dlatego musisz czekać - liczbę harców Ci zmniejszyła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Listonosza u mnie niema za to pani listonoszka to nie powiem, owszem …, tego bardzo miła z niej pieszczoszka. Ach jak ona umie zwodzić, ach jak umie celebrować zanim ci pozwoli wreszcie polecony pokwitować. Ileż w tym jest ceregieli i przekory i powagi a ja biedny nieboraczek jestem przy niej prawie nagi. Bo niestety przy tej babie co naręcze listów dźwiga jestem mikrus, krasnoludek, pędrak, swołocz i dziadyga. Pani zerka na mnie z góry myśląc pewnie, co za cham ja rozdaję tutaj karty i jak zechcę list mu dam. A więc współczuj mi Danusiu i omijaj panią ową a jak chcesz mi coś napisać prześlij pocztą pantoflową.
Beenie M Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 teraz widzę w czym tkwi problem z którym musisz się borykać pani kusi swoim wdziękiem po czym delikatnie znika zostawiając krasnoludka z listem albo rachunkami prawie nagi nieboraczek musi walczyć z podnietami
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Owszem problem w listonoszce bo jak już to chce w „pończoszce” a sęk w tym, że nie sprzedają bo podobno ich nie mają producenci, aptekarze a bez tego to nie włażę i choć mija prawie roczek to jedynie tylko smoczek przypasował temu ciału co mi rośnie tak pomału.
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 A nie lepsze rękawiczki? To ogromne ma zalety. Dodatkowe jej paliczki, szał sprawiają u kobiety. Powiesz - pomysł to kretyński, lecz wyobraź sobie bracie jakby "szalał" Podkowiński w perwersyjnym tym klimacie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Rękawiczki chirurgiczne? Że też na to sam nie wpadłem, coś nie bardzo chyba u mnie z erotycznym abecadłem. Człowiek lata po komisach gdy aptekę ma pod bokiem i wystarczy uciąć palec by go potem wypchać tłokiem.
Rekomendowane odpowiedzi