Piotr_Jasiński Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Korzystając z prostych linii marnotrawiąc czas i miejsce tkliwie nieistotny trwałem w nieświadomości Wtem niezaprzeczalny przypadek zderzenie niedoskonałości powykręcało kreski namiętnie z dokładnością Teraz szczęśliwie kręto uregulowany radośnie zakręcony wychwalam trafność istotnego wyboru z dystansu Dobry los tworzący przypadki przynależności
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Piotrze, myślę,że w tekście mało treści a duzo metafor,słowem mało treści w treści, chociaż brzmi imponująco, ale -wybacz- bezpłciowo, Korzystając z prostych linii marnotrawiąc czas i miejsce tkliwie nieistotny trwałem-- -----w czym, gdzie? Szczęśliwie kręto uregulowany radośnie zakręcony wychwalam trafność istotnego wyboru------- jakiego?przypadki przynależności--- człowieka do człowieka? jesli tak to chyba .. wiem że się domyślam,:) ale może to tylk0o moje widzimisię, może inni inaczej odbiorą pozdrawiam ciepło ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stanisławo Dzięki za odwiedziny i śpieszę z odpowiedzią. W pierwszej strofie chodzi o stan, a nie miejsce w jakim podmiot się znajdował tzn. właśnie niestotny. Można by tu dopisać "w nieświadomości" ale bałem się o zbytnie wyprostowanie. Natomiast co do wyboru to włśnie istotność jest jego najlepszym określeniem. I dodam że najprawdopodobniej dobrze się domyślasz. I ja również ciepło.
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Utwór po delikatnych korektach. Może troszkę się rozjaśnił Piozdrawiam wszystkich
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Piotrze jeśli to co myślę, to gratuluję , trafny? pozdrawiam ciepło ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Stanisławo - mogę się tylko domyślać o czym myślisz ale za kilka dni gotowy będzie drugi utwór z serii (mam nadzieję że trylogii), który powinien rzucić więcej wyjaśnień o temacie. Ciekaw jestem zdania na temat zmian które wprowadziłem. Adamie - dzięki za odwiedziny, polecam się na przyszłość. Wszystkich serdecznie Piozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi