Natalia Miloslawa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Urocza o poranku piesni bol zagluszony w glowie Zaradna w poludnie slonca mrok ukryty w pamietniku Perwersyjna noca ciala dotyk zagubiony w popiole Obca, dawno juz... zapomniala o niej
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziwne... od samego tytułu, ale dziwne w mało zachęcający mnie sposób. Bardzo niepłynne przejście pomiędzy 1 a 2 wersem pierwszych 3 strof, nie wiedziałbym jak to sensownie przeczytać. Temat nie znowu taki odkrywczy, a wykonanie niezachwycające. Przepraszam za taką ostrą krytykę ;) Żeby nie pozostawić tekstu bez bardziej konstruktywnej krytyki: bardziej 'zjadliwy' tutuł brzmiałby: obcość mnie. I przydałby się jakiś łącznik aby pieśni ból czy słońca mrok się skądś pojawiał... można to osiągnąć tak: Urocza o poranku piesni bol zagluszony w glowie Zaradna w poludnie slonca mrok ukryty w pamietniku Perwersyjna noca ciala dotyk zagubiony w popiole Obca dawno juz... zapomniala o niej Zastrzegam,że wypowiadam się jak ja to odbieram... w cale nie muszę mieć racji ;) Pozdrawiam Coolt
Natalia Miloslawa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niech pan za nic nie przeprasza, bo krytyka wcale nie taka ostra, zostala przyjeta, rozwazona i pozytywnie rozpatrzona :) dziekuje za swoj czas i pozdrawiam
Annabel Turtle Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziwnie mi się czyta. Nie potrafię się skupić na nim. Nie mogę przez ten wiersz przebrnąć. Może po prostu go nie rozumiem. Pozdrawiam.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 piękny, pełen kobiecości wiersz. brawo Natalio! czytałam kilkakrotnie i cóż powiedzieć mogę: wiem, znam, rozumiem :) pięknie to napisałaś. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Rekomendowane odpowiedzi